Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

gay - ΠΑΟΚ 2-1 (λες?)


Ματς με τον γκέι σήμερα στο πιο ξενερουά γήπεδο… (αυτή η ντουντούκα δεν παλεύεται)...





ΓΟΥ ΧΟΥ, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά, λίγος… κατεβάζει την ομάδα με 4-4-1-1 λες και παίζεις με την Μπαρτσελόνα. Στο 11’ χάνεις 2-0. Σε ολόκληρο το παιχνίδι κάνουμε όλη κι όλη μια ευκαιρία, αυτή του γκολ... 

 Γου Χου brain: ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ (tampouri style)! Τακτική ευφυΐα…




αλλά στην Ελλάδα γίνεσαι καλός προπονητής αν πληρώνεις τα ΑΡΔ... (τα ξέρει ο ΓΧ τα κόλπα, από την κολλητή του, τη νυφίτσα)...

ενώ κάποιος άλλος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (και δεν γουστάρει τα ΑΡΔs), δεν κάνει σε κάποιους... φυσικά, μιλάω για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Άγγελο Αναστασιάδη!


Γλύκος/ Σκόνδρας/ Τζαβέλας ακόμα και ο Κατσουράνης στη φυσική του, θέση… ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για τον ΠΑΟΚ! Και δεν θα έπαιζαν στον ΠΑΟΚ αν δεν μας τους φόρτωναν οι μανατζαρέοι-κολλητοί σας.


Ο Βούκιτς έφυγε για τα αποδυτήρια…γιατί στράβωσε; Μπορεί να βλέπει ότι ξέρει περισσότερη μπάλα από τον προπονητή του (αν και πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή η αλλαγή ήταν σωστη).



Στη φάση της αποβολής ο Βαλντέζ σπρώχνει τον Κλάους και δεν δέχεται καν κάρτα, ο Φουστέρ “γκρεμίζει” τον Κλάους και δέχεται κίτρινη (ενώ έπρεπε κόκκινη) και ο Στοχ “γκρεμίζει” τον Βαλντέζ και δέχεται απευθείας κόκκινη. Σημειώνεται ότι ο Βαλντέζ είχε ήδη κίτρινη.

 ΙΣΟΝΟΜΙΑ (το γράφω για τους γαύρους που χωρίς ίχνος ντροπής μιλάνε για διαιτησία)… φυσικά μάλλον και ο Κάτσε έπρεπε να τη φάει.




Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν νομίζω το ταμπούρι ball του Γου Χου να φρέναρε τον γαύρο. Ρε λέτε ο μονάκριβος χαλίφης μας, να μας αγόρασε κυπελλάκι;;; Θα δείξει...




Υπάρχει ένα σύνθημα που λέει: καλύτερα μια κούπα με αίμα και μαγκιά, παρα 40 με ψέμα και πουστιά!!!



ΠΑΟΚ ΕΔΚ (Εταιρεία Διαπλεκόμενων Κολλητών)








Δεν τσιμπάμε!




ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ/ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου