Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ζητάτε πιό πολλά από αυτά που μας χρωστάτε... (δε γαμιέσαι ρε Τζώννυ?)





Αφού δεν μπόρεσαν να ψήσουν το λαό με την χρυσαβγούλα, είπαν να μας στρέψουν προς τη ΝΟΥΔΟΥΛΑ.




Με τι?

Με εκβιασμούς?



Πότε μάσησε ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από εκβιασμούς για να μασήσει και τώρα?




Είναι προφανές πλέον ότι ο ΙΩΑΝΝΗΣ βρίσκεται σε δύσκολη θέση … (ο λαός μας τον πήρε χαμπάρι), για να επιστρατεύει (αν το κάνει όπως διαδίδεται) ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ όπως ο Άγγελος και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ… (φέρτε και τον Κυριάκο ρε!)

*φυσικά, είμαστε επιφυλακτικοί και δεν πρόκειται πάντως να μην έχουμε το νού μας… δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ΑΥΤΟΣ (σσ ΙΒΑΝ) «έφαγε» (με πολλές προσπάθειες) τον ΓΚΑΡΣΙΑ από τον ΠΑΟΚ. Δεν τρώμε κουτόχορτο… (ότι τον «φάγανε» οι προπονητές ή το αμερικανάκι ο Λιθουανός)… και η απόδειξη γι’αυτό, ακούει στο όνομα ΒΟΥΚΙΤΣ. Μεγάλος παίκτης (δεν λέω) ο Σέρβος, αλλά μετά τον τραυματισμό του, στην Σερβία… δεν επανήλθε ποτέ… και είναι (δυστυχώς) παλαίμαχος παίκτης… ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕ όμως στους προπονητές του ΠΑΟΚ και στο «μπασκετικό» Λιθουανάκι…
Όσο πρόβατα και να είμαστε σε αυτή τη χώρα, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ούτε ότι τον ΠΑΜΠΛΟ τον έφαγε κανένας Δώνης (πως θα τολμούσε το ερπετό/νυφίτσα να τα βάλλει με τον Κομμαντάντε χωρίς τη στήριξη από «πάνω»)ή Στέφενς …ούτε ότι άνθρωποι σαν το Σαββίδη είναι χαϊβάνια και τους δουλεύουν Βρύζες, Γου-χουδες, Τσιστιάκωφ και σία…
ΔΙΚΗ του εντολή ήταν να «τελειώσει» ο ποδοσφαιριστής ΓΚΑΡΣΙΑ… όπως δική του, επιλογή ήταν και να μην καλέσει τον ‘Άγγελο, τόσο καιρό…


Προφανώς αφού είδε ότι δεν είμαστε τελείως πρόβατα, να προσπαθεί να «ανατρέψει» τις εντυπώσεις…




Λίγο τυράκι…



Δεν γαμιέται…



"Μπορούμε να αισθανθούμε σαν μία ομάδα Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως αν θέλουμε εμείς να θεωρήσουμε τον εαυτό μας μεγάλη ομάδα πρέπει να μην διαλυόμαστε μετά την ήττα αλλά να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα".


ομάδα??? (που την είδες?)



"Ευχαρίστησα τους παίκτες. Ενδεχομένως δεν μας χαροποίησαν πάντα αλλά έπαιξαν αυτή την σεζόν πάνω από τριάντα ντέρμπι γιατί όλοι παίζαν εναντίον μας". 

????? εμείς παίζαμε εναντίον μας...

"Και βλέπατε και εσείς οι ίδιοι πως έπαιζαν όλοι σκληρά εναντίον μας και μάλιστα παίζοντας σκληρό δυνατό ποδόσφαιρο εναντίον μας". 

Δεν σε βλέπω να βάζεις μυαλό Ιβαν…σόρρυ, Τζώννυ...

"Είδατε πως και ο Βούκτις βγήκε από το γήπεδο με τραύμα".

Α, καλά…

"Παίκτες σαν τον Βούκιτς είναι πραγματικοί ποδοσφαιριστές και αυτός ο άνθρωπος είναι έτοιμος να πεθάνει για την τιμή του ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη"!

OMG!!!!!!!!!!! Θα μας από-τρελάνουν αυτοί…

"Σήμερα είναι μέλος της ομάδας μου όπως και ο Ζαγοράκης τον οποίο προστάτεψαν και τον «καθάρισα» και ελπίζω με την δική σας βοήθεια να τον στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο. 
Εκτιμώ πως θα είναι μεγάλη επιτυχία αν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρώην πρόεδρος γίνει αρχηγός και στο ευρωκοινοβούλιο".

Είδατε που σας τα λέγαμε? (από το φθινόπωρο του 12)??? 



Προφητικό?



ΝΕΑ (καθόλου) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ... 


ΥΓ.
      για το 14: κοιτάξτε, το παιδί δεν ξέρει και σπουδαία μπάλα… τρεχαντήρι ήταν (που καθώς μεγαλώνει θα χάνει συνεχώς και την εκρηκτικότητά του)… δεν ξέρω κατά πόσο έλαβε μέρος στην κλίκα {είχε σίγουρα καλές σχέσεις} και αυτό τον καθιστά –αν μη, τι άλλο- ύποπτο…  με πίκρανε τότε με το Γούμενο και την φυγή του στο βάζελο, με στράβωσε η χειρονομία στο λαό μας, με ξενέρωσε το πέναλτι εις βάρος μας… σίγουρα, δεν φέρθηκε σωστά … ΑΛΛΑ ούτε, θα σωθεί ο ΠΑΟΚ αν του «πάρουμε» το κεφάλι… ΟΛΗ η ομάδα φέτος, στημένη ήταν… δεν ήταν μόνο ο Σαλπιγγίδης… δεν μου αρκεί να μετατρέψουμε (μόνο) αυτόν σαν αποδιοπομπαίο τράγο… οι φιλοχρήματοι άνθρωποι με αηδιάζουν, αλλά δεν θα γλυτώσουμε από την πανούκλα αν φύγει το κοντό…

    για τον Άγγελο: κατά τη γνώμη μου, αν το αναλύσουμε καθαρά ποδοσφαιρικά είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας προπονητής! (με μεγάλη διαφορά κιόλας)…
ίσως δεν ξέρω κάτι που ξέρουν άλλα αδέρφια τα οποία διαφωνούν με την πρόσληψη Άγγελου… πάντως, το κόλλημά του με τη θρησκεία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! Δικαίωμά του να έχει ότι κόλλημα θέλει… και τα λέω αυτά ενώ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ στο θεό… το ότι ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΠΑΟΚ, μου φτάνει… το ότι έχει ΨΥΧΗ, επίσης… το ότι διαβάζει τα μάτς όπως κανείς άλλος στην Ελλάδα, επίσης… δεν μπα να ταν ότι να’ταν… εδώ έχει αποδείξει την αξία του παίρνοντας τα ΣΩΒΡΑΚΑ από μεγάλους προπονητές ακόμα και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια!!!... και κάτι ακόμα… ο Άγγελος ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ. Δεν γλύφει τα ΑΡΔ για να είναι προπονητής σαν κάτι άλλους (Δώνης/ΓΧ κτλ).  Ο Άγγελος θεωρεί τους δημοσιογράφους άμπαλους (και δεν έχει άδικο), δεν γουστάρει ΚΑΝ να τους μιλάει… αν το έκανε, θα είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ- να’στε σίγουροι! Και αυτό το ξέρω γιατί τον έχω γνωρίσει από κοντά… έχω δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ επί Άγγελου και έχω προσωπική γνώμη. Είναι άνθρωπος, ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. 



ΥΓ 2: Τζαβέλλα δεν γαμιέσαι? (που κουραστήκατε κιόλας?)…
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ! Μοναδικός παίκτης που κερδίζει τον σεβασμό μου είναι ο ΛΙΝΟ… εκτός από αυτόν, ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΥΓ 3: Αυτό το "no politica" είναι τόσο "πιασάρικο" που εκλέγει και δήμαρχο εκεί στον Πειραιά. Α ρε γίδια…


αυτά είναι τα παραμύθια του "μακριά από το ποδόσφαιρο η πολιτική" ... (παραμύθια για χαζούς)

ΥΓ 4: Храброст у народу Србије - Κουράγιο στον λαό της Σερβίας

ΥΓ 5: μέρα μνήμης σήμερα για την γεννοκτονία των Ποντίων από Τούκους εθνικιστές (ας μην ξεχνάμε, τις γεννοκτονίες δεν τις κάνουν οι λαοί, τις κάνουν οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!)

ΥΓ 6: Ιβάν, το περασμένο φθινόπωρο, μας είπες σε μια συνέντευξη, μας είπες ότι είσαι ΜΑΞΙΜΑΛΙΣΤΗΣ (που υποτίθεται ότι δεν μετέχει στις εκλογές), τώρα μας λες να ψηφήσουμε Νέα Δημοκρατία?

Δεν ΓΑΜΙΕΣΑΙ ρε ΙΒΑΝ? Που θα μας πεις και τι να ψηφήσουμε?





ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (δεν ξεχνάμε/δεν συγχωρούμε)



οπαδός των οπαδών του ΠΑΟΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου