Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ)




τα τελευταία 2,5 χρόνια συνεχίζεται μεθοδικά την προσπάθεια μετάλλαξης του ΠΑΟΚ(και κατ'επέκταση του κόσμου του) και ότι αυτός πρεσβεύει,σε ένα τυποποιημένο ποδοσφαιρικό club που θα έχει στόχο την κατάκτηση της κορυφής αγνοώντας όμως βασικές αρχές και αξίες που οδήγησαν στην ίδρυση αυτού του τεράστιου συλλόγου.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρωταθλήματα,δεν είναι αχαριστία,δεν είναι κλίκα,δεν είναι μαγαζί ή εταιρεία. Γι'αυτό τους τη σπάμε...ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!!!! Η προσπάθειά τους οργανωμένη... ορμώμενη ίσως και χρηματοδοτούμενη από Ελληνες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (μέσω της ΡΩΣΙΚΗΣ επιχειρηματικής ΜΑΦΙΑΣ)...θέλουν να μετατρέψουν το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (το πιό ΔΥΝΑΤΟ στην Ελλάδα-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!) σε κάτι ανούσιο...θέλουν να μας κάνουν ΠΕΛΑΤΕΣ!!!



 Αυτό φυσικά βολευει και τους "παλαίμαχους" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γιατί διασφαλίζουν τη θέση τους μακροπρόθεσμα (και ξέρετε αυτοί κάνανε κάποτε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ για να πάνε σε γαυρους, βάζελους κτλ-πχ ΓΧ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)







ΓΙ"ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΕ πρώτα τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και μετά τον παίκτη (που έχει τρομερή απήχηση και ΕΠΙΔΡΑΣΗ στον κόσμο του ΠΑΟΚ!).
ΑΥΤΗ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ του ΠΑΜΠΛΟ που εμπνέει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-θεωρείται επικίνδυνη ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...




που θέλει να μετατρέψει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ σε πρόβατα "αμερικανοποιημένα" (έστω κ μέσω ρωσίας)... πρόβατα του lifestyle, των ελευθέρων ηθών... εχθροί της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και κάθε ίχνους ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ! Γι'αυτό και η προπαγάνδα τους σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ο Πάμπλο ενοχλεί...οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν ΑΓΚΑΘΙ για τα σχέδια του ΚΡΑΤΟΥΣ!

Η ΑΡΧΗ έγινε με το που ανέλαβε ο Σαββίδης (γνωστή η σχέση του με τους ΝΔούληδες)... ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για τον ΠΑΟΚ ήτασν η αναίτια ΕΠΙΘΕΣΗ στους ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ εκείνο το πρωι του ΙΟΥΝΙΟΥ- αποστολή τους Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ! Έπειτα τα προβοκάτσια (μαζί με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ τους βάζελους) στο ματς με τη ΡΑΠΙΝΤ... έπειτα Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ της ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ! ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ! Που συμβολίζει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ μέσα στο γήπεδο... (αφού καταφεραν να τον ΦΑΝΕ αναρωτηθείτε για τιο άλλο είναι ΙΚΑΝΟΙ!!!)... κι ύστερα το θέμα ΚΑΤΣΕ...που σίγουρα θα φέρει ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ! (οι Έλληνες Εθνικιστές εναντίον των ξένων εθνικιστών!)... 



ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ είναι ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ και ΠΟΛΥΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ! ΕΔΩ ΟΜΩΣ δεν είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ όπως άλλοι οπαδοί (πχ βάζελοι παλαιότερα και γαυροι σήμερα)... Ο ΠΑΟΚ είναι ΙΔΕΑ... και δεν σκοτώνεται!!! Κι ας ξεμείναμε με τους μισθοφόρους ποδοσφαιριστές εντός γηπέδου...αυτούς που μας κάνανε χειρονομίες (γιαννάκης Σκονδρας), αυτούς που σκύλιαζαν πάντα να μας κερδίσουν και τώρα είναι αρχηγοί(τι άλλο θα ζήσουμε) ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (Κωστάκης Κατσουράνης), Κάτσε-δεν ήξερα τι έκανα-, αλλόθρησκους, αδιάφορους, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ... ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ... ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΑΘΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ, ΑΓΑΠΗ...ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!!


Η ξετσιπωσιά, η ρουφιανιά, η προπαγάνδα και οι φασιστικές (Γκεμπελίστικες) πρακτικές σας στιγματίζουν έναν ολόκληρο λαό. Έναν λαό περήφανο και τίμιο.. Δεν είμαστε ΠΑΟΚ ούτε για τους τίτλους,ούτε για τα κύπελα.Είμαστε ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα αυτή μέσα από την ιστορία της και το λαό της είναι η μάχη ενάντια στην αδικία,η μάχη ενάντια σε κάθε μορφής κατεστημένο,είναι η λεβεντιά,είναι η ντομπροσύνη.ΠΑΟΚ είναι η μπουνιά του Garcia.



Μη τολμήσει κανείς να με πει προσωπολάτρη (αυτό είναι η απάντηση των ηλίθιων όταν δεν έχουν επιχειρήματα),απλά κύριοι κάποια πράγματα δε ξεχνιούνται-κάποιες αξίες δε διαβρώνονται ούτε ξεπουλιουνται. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ/ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ πουστράκια μετράτε μέρες...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου