Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

X ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ)

12/02/2014 (Τετάρτη μετά το …ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ στο βάζελο)



ΠΑΟΚΑΡΑ σε..στέλνει ΤΑΜΕΙΟ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Να πάνε να γαμ*θούνε! Και στην Γ Εθνική να ήμασταν με Γκαρσία, Αγγελάρα και την under 20- τέτοιο παιχνίδι ΔΕΝ θα βλέπαμε! Τέτοιο ύποπτο παιχνίδι όπως αυτό με το βάζελο, προχτές… (ή με το γαυρο στο Καραισκάκη). ΑΔΕΡΦΙΑ! Το παιχνίδι είναι στημένο. Είναι όλοι στο κόλπο, η ΚΛΙΚΑ της Εθνικής σιχαμένης και της ΕΠΟ… Ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης… ΟΛΟΙ! Ακόμα και παίκτες ΜΑΣ! (γι’αυτό ρε ΚΟΥΦΑΛΕΣ 2 χρόνια προσπαθείτε να «ΦΑΤΕ» τον ΓΚΑΡΣΙΑ?)? Για να τα στήνετε εύκολα με τους καινούργιους «αρχηγούς»? Τα παιχνίδια της ΣΟΥΠΕΡ ΞΕΦΤΙΛΑΣ που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ (όχι, δεν σας το λέω για νέο)…και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ παραγόντων από ΟΛΕΣ τις ΟΜΑΔΕΣ! Κάπως έτσι ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!
Προσωπικά πολλά από αυτά τα παιχνίδια τα έχω παίξει στο στοίχημα… και δεν είμαι ο μόνος. Πολλά αδέρφια που μπαίνουν στην σελίδα, κάνουν το ίδιο…
Προσέξτε αλληλουχία αγώνων…
Την 21η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ κερδίζει (πολύ) εύκολα τη Βέροια με 4-1 (σταματάει και η γκρίνια= στάχτη στα μάτια). Ο βάζελος κερδίζει τον Πλατανιά με 1-0. Με το ίδιο σκορ ο Ατρόμητος τον ΠΑΣ (1-0). Κυριαρχεί και καλά η εντύπωση ότι όλοι κερδίζουν όλους (εκτός του Ολυμπιακού) αφενός για να έχει ενδιαφέρον (πίπες) το πρωτάθλημα, αφετέρου για να χτυπάνε ΚΑΛΕΣ αποδόσεις (όπου στο διάολο παίζουνε: πχ Ινδονησία, Ταϋλάνδη, Νήσους Χάμπουργκερ ή όπου αλλού έχει παράνομες στοιχηματικές εταιρείες)… και φυσικά, για να υπάρχει και η στοιχειώδης βαθμολογική ισορροπία. Είναι όμως ηλίθιοι (κρετίνοι), σε όλο τον κόσμο στήνουν παιχνίδια, αλλά εδώ είμαστε βλάχοι και σε αυτό. Δεν έχουν καθόλου στυλ (και πώς να’ χουν οι μέτριοι!)… και τους έχει πάρει χαμπάρι ΟΛΟΣ ο ΚΟΣΜΟΣ!
22η αγωνιστική: ο ΠΑΣ κερδίζει 2-1 το Λεβαδειακό (ξεπληρώνει την ήττα). Ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζει εκτός της Καλλονή 0-2. Ο Ατρόμητος κερδίζει τον Απόλλωνα με 2-3. ΟΦΗ-ΠΑΟ 1-1 (φέρνουμε κ κανα Χ για ξεκάρφωμα)… εμείς χάνουμε στον Πλατανιά με 2-1 (με κατεβασμένα χέρια)… την ίδια αγωνιστική ο Πανιώνιος χάνει εντός από Εργοτέλη με 0-1 (και ξεχρεώνει την νίκη του με μας προ 2 αγωνιστικών.)
23η αγωνιστική: 5-0 μηδέν επί του ΟΦΗ (1o ημίχρονο ψόφιοι/2ο ομαδαρα). Ο Ατρόμητος κερδίζει την Καλλονή με 2-0. Ε, καταλαβαίνετε γιατί…ο ΓΑΥΡΟΣ κερδίζει τον Πανιώνιο (που είχε ανέβει μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ). Ο Αστέρας Τρίπολης νικάει το βάζελο στην Τρίπολη με 1-0 (!!!). Γιατί? Γιατί επακολουθεί το ματς με μας και μετά εμείς με τη Τρίπολη (η Τρίπολη μετά πάει στον Ατρόμητο που χρειάζεται βαθμούς για την… στημένη ισορροπία!
24η αγωνιστική: ο Πλατανιάς ξεχρεώνει με ήττα από Εργοτέλη (εντός),0-1… τις νίκες των προηγούμενων αγωνιστικών (κ με ΠΑΟΚ)… ο ΟΦΗ (ξεχρεώνει τις ήττες με νίκη 1-0 επί του Πανθραξ. Η Καλλονή κερδίζει το Λεβαδειακό (1-0). Ο Ατρόμητος κερδίζει τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1. (και αυτό το παίξαμε!!!)…  και εμείς χάνουμε 2-1 από το ΒΑΖΕΛΟ (ίδιο σκορ Α γύρου) με κατεβασμένα χέρια (κάνοντας-αν είναι δυνατόν!- μόνο 2 επιθέσεις σε ολόκληρο 90πτο){ενώ έχουμε πολύ ανώτερο μπάτζετ}! Το σύρμα πέφτει (στις αρχές του 2ου) Χ ημίχρονο 1 τελικό… τα στόπερ μας, πίσω… καρφώνονται ότι ψάχνουν την κάρτα, ότι ψάχνουν απεγνωσμένα άλλοθι. (ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ)… είναι ΠΟΛΥ «ΛΙΓΟΙ» για να μας δουλέψουν… Η προσέγγισή τους είναι Αθηναίου ΑΡΔ, ότι δηλαδή θα πουλήσουμε λίγο λαϊκισμό περί διαιτησίας και θα μασήσουν τα πρόβατα… ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ! Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του κόσμου! Ξέρει γιατί πεθαίνει στο πέταλο για την ομάδα… δεν είμαστε βαζελογαυροχανούμια εμείς… τέτοιο κουτόχορτο σε αυτούς μπορεί να πιάνει… ΣΕ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ! Εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα, ούτε θα γίνουμε ΠΟΤΕ, νεόπλουτοι φίλαθλοι – πελάτες (όπως μας προορίζετε)… Κατσουραναίοι και Τζαβέλληδες, το νού σας, είστε ΠΟΛΥ λίγοι για να μας πουλάτε τρέλα…
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ξέρει τι θα πει ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΜΑΓΚΙΑ, @ΡΧΙΔΙΑ… ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, ΣΑΠΙΛΑ… θέλουμε ΥΓΙΕΣ ποδόσφαιρο 50-50 για όλες τις ομάδες… εμείς γουστάρουμε ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ! ΔΕΝ θέλουμε πάρε-δώσε με το παρασκήνιο… ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ… ΜΑΧΕΣ και ΘΥΣΙΕΣ!
ΥΓ. (κάνουν «παιχνίδι» με τα ημίχρονα-τελικά)…το νου μας, αδέρφια! Επίσης, ο βάζελος σε κάποιο από τα επόμενα θα στραβοπατήσει (μπορεί και στην Κομοτηνή ή μετά Εργοτέλη που ναι και έκπληξη!), ο Πανιώνιος (1) δεν έχει εξοφληθεί ακόμη οπότε μάλλον με τα Γιάννενα θα πάρει νίκη)…{μην ξεχνάτε πως κανονίζουν και κανα Χ για ξεκάρφωμα)… και ο ΟΦΗ είναι να παίρνει βαθμούς όπου να’ναι… μάλλον στο εκτός με τον Εργοτέλη… το Λειβαδειά- Ατρόμητος καλύτερα μην το ακουμπήσετε γιατί μετά και το σημερινό αποτέλεσμα στο Περιστέρι, έχουν να λάβουν, αμφότεροι. Καλά κέρδη!
ΥΓ 2. Ευχαριστώ όλα τα αδέρφια που στηρίζουν τη σελίδα. Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας, λόγια και για τα…ΙΔΑΝΙΚΑ και τα ΙΔΕΩΔΗ σας!

ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ/ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (επιστροφή) απαιτούμε…

Οπαδός των οπαδών του ΠΑΟΚ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου