Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

μόνο ο κόσμος την τιμά...



Μόνον ο κόσμος την τιμά…

Πραγματικά θέλει προσπάθεια να κάνεις ΟΜΑΔΑ με τέτοιο μέταλλο όπως ήταν ο ΠΑΟΚ του 2009-11, σε αυτό το χάλι που βλέπουμε από τον Αύγουστο του 2012. Και με πολλαπλάσιο μπάτζετ! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ… και επειδή η αθωότητα στις μέρες μας είναι σχεδόν μ@λακία, αρνούμαστε να πιστέψουμε τους ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥΣ…ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΕΛΟΙΟΙ…ΤΟΣΟ ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ… έχετε κάνει την ομάδα μπ**ρδέλο ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ και ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ, ΑΡΚΕΤΑ… με τις κλίκες σας, τις μίζες σας, τα στημένα σας, τους κουμπάρους σας, τους μανατζαρέους σας, την ΕΠΟ σας, τους δημόσιους υπάλληλους που ΜΑΖΕΨΑΤΕ… τους trendy ΦΛΩΡΟΥΣ που ξεφτιλίζουν την ιερή φανέλλα… ΑΡΚΕΤΑ!
ΜΑΝΤΟΥΡΟ....Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ… ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ… ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε τεχνική και τακτική ευφυϊα, ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ με την ομάδα και το λαό και ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ? Που όσα λεφτά και να’χεις ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ??? Επειδή όπως έγραψα και πριν η αθωότητα στις μέρες μας, καταντάει μαλακία, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ πως ο «σύντροφος» από το Ροστώφ, δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται… ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ (αν ήταν χαϊβάνι δεν θα διαχειριζόταν τόσο μεγάλες επενδύσεις). ΠΡΟΦΑΝΩΣ (δεν εξηγείται αλλιώς) ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ έχουν οι ΚΛΙΚΑ και Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ…
«ΣΤΡΑΤΗΓΕ» δεν ξέρω αν θέλουν να σε φάνε τα λαμόγια… αλλά είσαι για σύνταξη. Πάρε τη γυναίκα σου, ΟΛΟΥΣ τους βοηθούς σου και τον Τσιστιάκοφ και άντε στις Μπαχάμες. Δεν με νοιάζει αν πήρες το ΟΥΕΦΑ τη δεκαετία που ο Μπάγιεβιτς έπαιρνε 5 πρωταθλήματα στη σειρά… ΟΧΙ ότι μπορούσες να κάνεις τίποτα σήμερα (είχες χάσει την πρόκριση από το 1ο παιχνίδι) αλλά ρε φίλε είσαι ΑΛΛΟΥ! ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ένας τουρίστας που κοστίζει πολύ ακριβά…
Δεν ξέρω, είμαστε για restart. Τον Σάντος τον θεωρώ πισωγύρισμα (και άρρητα δεμένος με ΕΠΟ και ΚΛΙΚΑ)... Τελευταία φορά που θυμάμαι την ομάδα ΥΓΙΗ, ήταν ο Ζαγοράκης πρόεδρος, ο Βρύζας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (δεν κάνει για τίποτε άλλο), Σάντος και ΓΚΑΡΣΙΑ, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια… ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ… κάντε πάλι συμβόλαιο στον Τσιρίλο και στον Σνάουτσνερ, στο Σαβίνι και τον Μπιζέρα, εγώ πρόβλημα δεν έχω… απλά δεν αντέχω τον ΠΑΟΚ, κενό και ΑΓΕΥΣΤΟ…ΑΡΚΕΤΑ!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΚΑΡΣΙΑ = ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

#οπαδός #των #οπαδών #του #ΠΑΟΚ

http://www.youtube.com/watch?v=ZK2FwdLsOTI

 — https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y1/r/DKSmUGcd9lb.pngeating ΨΕΜΜΑΤΑ with PAOK VIDEOS and 8 others at Γηπεδο Π.Α.Ο.Κ. Τουμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου