Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΑΜΠΑΛΟΙ... (α ρε Πάμπλο που έμπλεξες)...


Υπάρχει μείζον θέμα με τον Πάμπλο (από πέρσι)... δεν είναι ΠΟΤΕ δυνατόν να τα έβαλε η νυφίτσα (Δώνης) από μόνος του με τον ΓΚΑΡΣΙΑ! Κάποιον είχε από πίσω που τον σιγόνταρε... εγώ, άρχισα να το καταλαβαίνω πέρσι τέτοια εποχή... ΑΥΤΟΣ που θέλει να απαξιώσει τον Γκαρσία στα μάτια του κόσμου, είναι κάποιος/οι ΜΕΣΑ στην ΠΑΕ. Δεν έχει φύγει ΓΙ'ΑΥΤΟ δημιουργείται ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ θέμα... τους λόγους που το κάνει δεν είμαι σε θέση να τους γνωρίζω (ίσως τον/τους ενοχλεί το δέσιμο του κόσμου με τον Πάμπλο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ίσως η υστεροφημία του...ίσως αυτό που συμβολίζει ο Γκαρσία για τον γνήσιο ΠΑΟΚτσή, ίσως είναι πολιτικό το θέμα, ίσως απλά ζήλεια).... φυσικά, δεν δίνουν χαρτάκι στο Ολλανδό, αλλά σίγουρα μπορεί να του έχουν πεί λάθος πράγματα γι'αυτόν και να τον έχει παρεξηγήσει...)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, δεν υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην του κάνει... ναι μεν είναι αργός και μεγαλούτσικος, αλλά τέτοιοι παίκτες με την τακτική ευφυια του Γκαρσία ΔΕΝ περισσευουν ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΕΑΛ!!!!!!!!! (και όσοι ΑΡΔ πούν το αντίθετο ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ...ΑΜΠΑΛΟΙ! Μην τους ακούτε!!!)
Όποιος έχει παίξει μπάλα, θα με καταλάβει...

ΥΓ. και εδώ έρχεται ο ρόλος μας, με την σιωπή μας (μερικοί) συντελούμε σε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ, εις βάρος ενός ανθρώπου, που ήρθε και ΤΙΜΙΑ μας απέδειξε ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου