Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

και το εργο συνεχίζεται... (ΣΤΗΜΕΝΑ)




και το έργο συνεχίζεται...

όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ποστ, επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά(!)... η φαρσοκωμωδία που λέγεται ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔ συνεχίζει να μας στέλνει ταμείο... και αν πέσαμε έξω για το ματς της Τρίπολης (ε, δεν γίνεται να τα ξέρουμε κ όλα), δεν τρέχει καθώς η "ρέφα" μετατοπίστηκε για Πάνθραξ (εντός, Χ ημίχρονο over τελικό) και Εργοτέλη (εκτός) για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Όπως σας γράψαμε, ο βάζελος τελικά σκόνταψε (εντός 1-1) με τον Εργοτέλη (sic), έτσι για να χει να λέει κ ο έταιρος δυνάστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου-βάζελος (δια στόματος Αλαφούζου) για τη διαιτησία κτλ. (μιλάνε κ οι βάζελοι-ΗΜΑΡΤΟΝ!)
Ακόμα ένα παιχνίδι που συνέβαλε στην αρμονία της τσέπης της ΜΑΦΙΑΣ που κατευθύνει το δύστυχο πρωτάθλημα, ήταν χθεσινό ΑΕΛ Καλ.-Παναιτωλικός... ο Παναιτωλικός ήταν να χάνει και η Καλλονή, ήταν να παίρνει... (ήρθε, εύκολα και γρήγορα)

- για το στημένο ελληνικό πρωτάθλημα ΟΛΟΙ τα ξέραμε... αλλά το ότι ο ΠΑΟΚ έγινε γρανάζι σε αυτό το σάπιο μηχανισμό, δεν το περιμέναμε... και δεν θέλουμε ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ, όπως πάντα! ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε γαυροι, ούτε βάζελοι...δηλαδή πρόβατα, να μας δουλευουν οι μ@λ*κ#ς επιχειρηματίες... ούτε οι ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ... ΠΑΟΚ σημαίνει περηφάνεια και μαγκιά, μάχη και θυσία... ας βάλουν τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα στον κώλ0............

#οπαδός των #οπαδών του #ΠΑΟΚ

- σημερα συγκεκρημενη φυλαδα αποκαλεσε τον -δεν ήξερα τι έκανα, δεν ρώταγα- κατσε, ηγέτη ... δεν τους παρεξηγω... ειναι λογικο να γράφουν ότι τους λέει αυτός που δίνει το μεροκάματο! Λογικό είναι να μην γνωριζουνε πως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ) Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ γιαυτο καλα θα ειναι καποιος δημοσιογραφος απο την θεσσαλονικη να τους πει να κοψουνε τα ληγμενα και να σταματήσουνε να γραφουν ΠΑΠΑΡΙΕΣ.οσο και να θελουν να περασουν στα δικα μας ασχετα προβατα οπαδους οτι κατι αλλαζει και οτι ενας αλλος ηγετης ερχεται γελιουνται και κοροιδευουν τον ιδιο τους τον εαυτο,εμεις αυτες τις μπουρδες δεν τις χαφτουμε... (από Jimako Garcia φίλο της σελίδας)

πασχίσανε να "βαφτίσουν" κάποιον άλλον "ηγέτη"... στην αρχή προσπάθησαν με τον Τσατσουρ, ύστερα συμβουλέψανε το Χακόμπο (να κάνει αλητείες), μετά είπανε στο Τζαβέλλα να τρέχει σε κάθε φάση να τσαμπυκαλευεται στους αντιπάλους για να "τσιμπήσουν" τα πρόβατα... τι βλάκες είναι αυτοί ρε? ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΟΚ ούτε χιλιοστό...

και τώρα το ματς με τον ιμιτασιόν αετό της Λισσαβώνας... αφού η προπονητάρα με το υπερμεγέθες βιογραφικό κατάφερε και έχασε τον αγώνα στην TUMBA (στα ισπανικά σημαίνει τάφος) με 30.000 κόσμο, επειδή φοβήθηκε τα δευτερα της Μπενφίκα (που έπαιζε κ ρελαντί), επειδή χέστηκε... πάμε για το θαύμα στην Πορτογαλία... ποιός δημόσιος υπάλληλος θα δώσει το 150% όμως, για να ανακτίσουμε τις ελπίδες πρόκρισης? ΚΑΛΗ ΜΑΣ, ΤΥΧΗ!

- έχουν στραβώσει λέει, οι παικταράδες μας με τον Ολλανδό τουρίστα... οι Έλληνες τουρίστες (γιοί της κλίκας), στραβώσανε με τον κεντρικοευρωπαίο, συνταξιούχο προπονητή... τι διάολο, συναγωνίζονται για το ποιός είναι πιό αδιάφορος?

ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
δεν ξεχνάμε/ Δ Ε Ν Σ Υ Γ Χ Ω Ρ Ο Υ Μ Ε . . .

 — https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yL/r/FtTyVSmr7QL.pngfeeling ΑΗΔΙΑ at Γήπεδο Τούμπας - Toumba Stadium.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου