Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

μια τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα...



Μία τέτοια μεγάλη (ανεξάρτητα από την όποια προσφορά μικρή ή μεγάλη έχει) ποδοσφαιρική προσωπικότητα δεν την ταπεινώνεις με τέτοιον ανέντιμο τρόπο... ΕΚΤΟΣ της ΚΛΙΚΑΣ (που όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που δεν ήθελε τον Πάμπλο) δεν άρεσε ποτέ στον ιδιοκτήτη η αποθέωση που γνώρισε τότε στο παλατάκι ο Ουρουγουανός σε σχέση με τον ιδιοκτήτη που απλά χειροκροτήθηκε...τι νόμιζε? ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΕΣ? Είναι ίδιον των μεγάλων επιχειρηματιών και βασιλέων αυτό στην παγκόσμια ιστορία. Δεν άρεσε που ο επαναστάτης Ουρουγουανός ποπολάρος λατρεύεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Αυτοί που ταπεινώθηκαν και βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στην... ΠΑΟΚτσήδικη εξορία (πχ Άγγελος) έχουν προσφέρει τα δεκαπλάσια από εκείνους που βρίσκουν μόνιμα δουλειά στον ΠΑΟΚ και η ιστορία (που οι διοικήσεις αγνοούν) έχει αποδείξει ότι εκμεταλλεύτηκαν και ζημίωσαν τον ΠΑΟΚ...και στην προκειμένη περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία σημασία έχει, κύριοι, ο τρόπος...εκτός του οτι το ΠΑΛΙΚΑΡΙ από την Ουρουγουάη ΞΕΡΕΙ ΟΣΗ ΜΠΑΛΑ δεν κατέχει ΟΛΗ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ... τα τρεξίματά του ίσως είναι λίγο πεσμένα, λόγω ηλικίας, αλλά...ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΖΩΗ (οικογενειάρχης) ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ στην προπόνηση! Αν δεν έχεις σκοπό να τον εκθέσεις (να τον βάλεις μοναδικό αμυντικό χαφ να κυνηγάει μόνος), όπως του ΚΑΝΟΥΝ οι "προπονητές" του ΠΑΟΚ από το 2012, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!! (εκεί που έπαιζε 50 σεζόν MVP- από την ώρα που ήρθε ο Σαββίδης ξαφνικά δεν μπορεί? ξαφνικά ΓΕΡΑΣΕ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ (και μπάλα ΞΕΡΟΥΜΕ!)...ΠΡΟΒΑΤΑ δεν είμαστε-ούτε στα αγωνιστικά θέματα- πολύ απλά γιατί...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ μπάλα από τα ΑΡΔs!!!! (που ως επί το πλείστον είναι ΑΜΠΑΛ ALERT)... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΙΑ! Δεν τον βάζεις να παίξει με την Καρδίτσα για το Κύπελλο και δεν τον σηκώνεις δυο φορές για ζέσταμα στη Βέροια και τελικά δεν τον βάζεις καθόλου ούτε αλλαγή. Είναι ντροπή να διαχειρίζεσαι έτσι μια τέτοια προσωπικότητα όπως ο Γκαρσία. Αλλά και αυτή η διοίκηση δεν διαφέρει από τη διοίκηση (ας πούμε) Γούμενου? Δεν μπορείς, κύριε Σαββίδη, να ισχυρίζεσαι ότι δεν κάνουν για τη διοίκηση οι Βρύζας και Ζαγοράκης, αλλά τους κρατάς επειδή προσέφεραν, και την ίδια στιγμή να ταπεινώνεις με αυτόν τον τρόπο τον Γκαρσία.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά να λες ότι στηρίζεις τον Κάτσε για όλα αυτά που έκανε. Και αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ για λόγους εντυπώσεων και τακτικής και φοβούμενη τον θυμό του κόσμου έφερε πίσω τον Γκαρσία...Και η ιστορία έχει γράψει και δεν ξεγράφει. Βρίσκουν δουλειά και μάλιστα σε καίρια πόστα στον ΠΑΟΚ άνθρωποι (κυρίως παίκτες) που όχι μόνο έχουν ζημιώσει, αλλά και απαξιώσει τον ΠΑΟΚ. Οι πράξεις και τα λόγια τους είναι καταγεγραμμένα και δεν σβήνουν.

Ανθρωποι που δήλωναν φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ ότι οι φιλοδοξίες τους και η ικανότητα είναι για μεγαλύτερες ομάδες (π.χ. Ολυμπιακός) επέστρεψαν και αποθεώθηκαν, τους έδωσαν δουλειά και σε τιμητικές θέσεις και ελάχιστοι θυμήθηκαν και θυμούνται το αμαρτωλό τους παρελθόν. Ανθρωποι που είχαν από κοινού συνεργασία σε μανατζερικό επίπεδο με ηγετικά στελέχη του Αρη (αλλά και άλλων ομάδων) ανέλαβαν καίρια πόστα στον ΠΑΟΚ και πουλούσαν (και πουλάνε) αγνό ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Και ταπεινώνουν τον Γκαρσία, που μόνον πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, με αυτόν τον ελεεινό τρόπο... ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΑΧΑ ΝΤΡΟΠΗ... ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον ΠΑΜΠΛΟ το ΓΚΑΡΣΙΑ! 
ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ expect us... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου